Alcoologul Gheorghe Mahmureanu avertizează: „Mulţi români se vor prăbuşi!”

Celebrul alcoolog Gheorghe Mahmureanu a avertizat aseară că România prezintă un grad ridicat de risc datorat consumului exagerat de alcool. „Un mare dezastru va lovi ţara noastră în lunile următoare, dar nu mai târziu de sfârşitul anului. Mulţi români se vor clătina sau chiar prăbuşi”, este de părere Mahmureanu.

El le recomandă românilor ca, în caz de calamitate, să se ascundă sub masă şi să aştepte acolo îndepărtarea pericolului. Foarte important însă, sticlele trebuie să rămână pe masă, nu luate şi consumate sub masă. La fel de importantă este şi evitarea sticlelor cu bulină roşie, cu o concentraţie mare de alcool, care duc la prăbuşire aproape instantaneu.

“Nici un român nu este în siguranţă, riscul de prăbuşire este acelaşi pentru toţi românii. Nici măcar preşedintele Traian Băsescu nu este în siguranţă. Dimpotrivă, aş zice. Dacă nu se iau măsuri în cel mai scurt timp, vom avea foarte mulţi sinistraţi care vor ajunge în stradă. Mă rog, în şanturi, dar tot aia e”, a avertizat Mahmureanu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
23 august 2011 15:37

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult