Alertă, bicicletă furată în Capitală. Ajută-ne să identificăm făptaşul. România, mobilizează-te!

Un nou furt de bicicletă surprins de camerele de luat vederi într-o clădire din Capitală, unde bărbatul din imagine a sustras bunul altuia, dovedind nepăsare faţă de legi şi lipsă de respect faţă de societate. Acest individ trebuie găsit! Dacă l-ai văzut undeva, semnalează-i prezenţa, dar nu te apropia, poate fi periculos.

Păgubitul spune că furtul a fost posibil din cauza unor inconştienţi, care deschid oricui sună la interfon, pentru că altfel hoţilor le-ar fi mai greu să pătrundă în scări de bloc: “Vă daţi seama, să te trezeşti fără bicicletă, de care depinzi pentru a merge la muncă, din cauza unui om lipsit de suflet, care mai şi zâmbeşte în timp ce comite furtul!”

În imagini se vede că suspectul era însoţit de doi indivizi bine făcuţi, care stăteau cu ochii în patru, atenţi la tot ce se întâmplă şi vorbeau între ei prin căşti, fiind probabil puşi să ţină de şase. Din fericire, i se vede faţa în mai multe cadre! Priviţi cu atenţie chipul acestuia. Poate l-aţi văzut în trafic, sau întâmplător şi ne puteţi ajuta să-l identificăm şi să-l dăm pe mâna autorităţilor competente. Haideţi să ne mobilizăm!

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
25 aprilie 2018 16:04

Alte articole

Vezi mai mult