Alertă! Cardurile ING nu vor funcționa azi, că se spală banii

Comunicat oficial din partea băncii ING, care avertizează toți clienții din România că bancomatele și cardurile nu vor fi funcționale pe întreg teritoriul țării, întrucât azi e ziua în care se spală banii. Românii care au nevoie urgentă de cash sau nu au carduri la alte bănci sunt sfătuiți să-și retragă sumele necesare, cu toate că banii vor fi preponderent murdari, se arată pe site-ul oficial ING.

”Sănătatea clienților noștri este pe primul loc pentru noi”, se arată în comunicatul ING. ”Trebuie să învățăm lecția pandemiei prin care am trecut și să facem din spălarea banilor o prioritate”, confirmă directorul ING România. ING susține că banii nu vor fi doar spălați, ci și limpeziți, dezinfectați și chiar parfumați. ”Dacă mâine veți sesiza că banii sunt ceva mai deschiși la culoare, să știți că așa arată banii proaspăt spălați la ING”, spune un angajat.

”Începând cu orele 12 bancomatele vor fi scoase din priză, iar cardurile vor fi puse în stand-by până la spălarea integrală a activelor băncii. Fiind vorba de câteva miliarde, e de așteptat ca operațiunea să dureze ore bune, spune Decebal Popescu, analist financiar. Nu e prima oară când acest lucru se întâmplă în România. Între 1990 și 1999 la Bancorex s-au spălat bani încontinuu, spune același analist financiar.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
4 mai 2023 06:51
Citește mai mult despre: bani carduri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult