Alertă de tsunami în Marea Neagră după ce generalul rus a căzut peste bord

Zi tristă pentru armata rusă. Generalul obez Malcik Razdutîi a căzut peste bordul crucișătorului Lev Yașin în largul Insulei Șerpilor, provocând un tsunami care riscă să devasteze litoralul românesc, dar și cel bulgăresc.

În cădere, generalul a dizlocat un volum imens de apă, echivalentul unei bombe cu hidrogen, care a dus la formarea unei unde de șoc care înaintează spre mal cu o viteză de 800 km/h. Surse de la bordul crucișătorului spun că generalul ar fi avut o viteză impresionantă în momentul în care a lovit apa, pentru că auzise clopotul care anunță masa de prânz, și deși cântărea 300 de kg, generalul o luase la fugă spre popotă cu viteza unui ghepard.

”Se recomandă folosirea unui șezlong aflat cât mai departe de mal și sub nicio formă nu intrați să culegeți rapane când se retrag apele. În Mamaia nu e niciun pericol, pentru că niciun tsunami nu poate ajunge la hoteluri sau șezlonguri, pentru că le separă de apă o vastă întindere deșertică de nisip”, explică Decebal Popescu, expert în seismografie oceanică.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
28 iunie 2022 16:08
Citește mai mult despre: general tsunami

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult