Alertă falsă de mină marină la Eforie. Era doar un burtos care făcea pluta

Panică printre turiștii aflați pe plaja din Eforie Nord, după ce un bărbat a început să urle că e o mină marină imediat după geamandură. „Mă uitam cu binoclul după… deci mă uitam cu binoclul și, dintr-o dată, văd ceva ca o bilă ieșită pe jumătate din apă. M-am speriat că-i o mină marină și am alertat imediat pe toată lumea“, a povestit ulterior bărbatul.

Au fost anunțate imediat și autoritățile, care au trimis de îndată o echipă de scafandri de luptă din cadrul Forţelor Navale Române, specializaţi în dezamorsarea şi distrugerea dispozitivelor explozive. Doar că… surpriză! Ajunși la fața locului, scafandrii au dat nu peste o mină marină, ci peste un burtos care făcea pluta.

Preventiv, scafandrii au apăsat de la distanță cu un băț burta bărbatului, să se asigure că nu e totuși ceva periculos la mijloc. Un sunet puternic s-a auzit imediat după, dar din fericire s-a dovedit doar o bășină pe care a scăpat-o burtosul din cauza presiunii resimțite. În afară de un pescăruș care zbura fix pe deasupra burtosului și a leșinat din cauza mirosului nu s-au înregistrat alte victime.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
4 august 2022 07:45
Citește mai mult despre: burtă Eforie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult