Jaf de proporții într-o piață deloc aglomerată din Capitală. Profitând de regulile de distanțare socială, un individ care purta o mască medicală pe față a înhățat un pumn de cireșe nesupravegheată de la una din tarabe, apoi s-a făcut nevăzut, pe un scuter, lăsând în urmă o dâră de sâmburi.jaf_bobocica_cirese.jpg

În îmbulzela creată, două babe au fost amendate că vindeau pătrunjel fără autorizație și șeful pieței a dublat șpăgile pentru tarabe. Valoarea totală a pagubei trece de 200.000 de lei, dacă pui și un deget pe cântar când nu se uită fraierii, spune comerciantul.

Polițiștii analizează deja probele de ADN, dar ancheta e în impas, pentru că autorul pare să fie un bărbat din Punjab și nu se știe cum a ajuns aici. Comerciantul disperat spune că acum o să vină cămătarii să-i taie degetele, că nu mai are cum să plătească împrumutul cu care a luat cireșele din depozit, dar o să-i roage să-i lase degetele mijlocii, pentru când vine ANAF-ul în control prin piață.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Sunday, 17.05.2020 10:41 Social

National Cinematografic