Jaf de proporții într-o piață deloc aglomerată din Capitală. Profitând de regulile de distanțare socială, un individ care purta o mască medicală pe față a înhățat un pumn de cireșe nesupravegheată de la una din tarabe, apoi s-a făcut nevăzut, pe un scuter, lăsând în urmă o dâră de sâmburi.jaf_bobocica_cirese.jpg

În îmbulzela creată, două babe au fost amendate că vindeau pătrunjel fără autorizație și șeful pieței a dublat șpăgile pentru tarabe. Valoarea totală a pagubei trece de 200.000 de lei, dacă pui și un deget pe cântar când nu se uită fraierii, spune comerciantul.

Polițiștii analizează deja probele de ADN, dar ancheta e în impas, pentru că autorul pare să fie un bărbat din Punjab și nu se știe cum a ajuns aici. Comerciantul disperat spune că acum o să vină cămătarii să-i taie degetele, că nu mai are cum să plătească împrumutul cu care a luat cireșele din depozit, dar o să-i roage să-i lase degetele mijlocii, pentru când vine ANAF-ul în control prin piață.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Sunday, 17.05.2020 10:41 Social

National Cinematografic