Alertă maximă! 50.000 de Loganuri au fost rechemate de urgenţă în service pentru că erau Dacii

Lovitură de imagine pentru producătorul francez Renault! 50.000 de vehicule marca Logan, dar şi câteva exemplare de Sandero, Duster şi Lodgy din întreaga lume au fost rechemate de urgenţă în service după ce mai mulţi proprietari s-au plâns că, în ciuda denumirii fanteziste, vehiculele lor sunt Dacii.

Compania şi-a cerut scuze pentru incident, asigurându-i pe cumpărători că va înlocui maşinile afectate cu unele noi, care vor fi riguros testate pentru a se elimina orice bănuială că ar fi româneşti. Mai mult, francezii au pus la dispoziţia clienţilor broşura “Cum îţi dai seama că maşina ta este o Dacie”, care îi îndeamnă pe şoferi să verifice atent inscripţia de pe maşină, dar şi emblema acesteia.

“În caz că Renault-ul achiziţionat se dovedeşte a fi o Dacie, trusa de scule poate face minuni, câteva reparaţii simple putând ajuta maşina să se deplaseze până la cel mai apropiat punct de casare, unde un domn amabil va răscumpăra părţile metalice ale vehiculului”, explică broşura.

“Am dat-o în bară”, au recunoscut reprezentanţii Renault. “Dar putea fi mai rău. Gândiţi-vă la asta: nici una dintre maşinile vândute de noi nu s-a dovedit a fi un Oltcit.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
29 aprilie 2014 03:04

Alte articole

Vezi mai mult