Alertă roşie! Vaporaşul de pe Herăstrău a fost atacat de piraţi în largul Pavilionului H

Parcul Herăstrău a fost scena unor lupte eroice în urmă cu câteva ore, când o corabie de piraţi apărută din senin a atacat îndrăgitul vaporaş cu etaj Băneasa. Incidentul e cu atât mai îngrijorător cu cât a avut loc în largul Pavilionului H, o zonă neafectată până acum de piraterie, temuţii corsari din Herăstrău preferând de obicei apele agitate din jurul Insulei Trandafirilor.

“Vaporaşul Băneasa, cu 20 de copii şi 17 părinţi la bord, efectua o cursă de linie între malul stâng şi malul drept”, transmite Paza de Coastă a Sectorului 1. “Brusc, o goeletă purtând steagul negru cu cap de mort a ieşit de sub podul dinspre Muzeul Satului şi a tras un foc de avertizare.”

“Mai mulţi bucanieri fioroşi, înarmaţi cu archebuze şi iatagane, i-au somat pe călători să-şi predea cornetele cu floricele, aurul şi vata de zahăr. Doi puşti aflaţi pe mal au sărit în ajutorul vaporaşului, speriindu-i pe piraţi cu un elicopter teleghidat, iar căpitanul a reuşit să acosteze în debarcader.”

“Piraţi pe Herăstrău, în plin secol XXI! Or fi intrat din Indiile Orientale, de pe Colentina…”, a speculat una dintre victimele atacului, adăugând că nu va mai ieşi în parc fără muschetă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
8 aprilie 2014 14:04

Alte articole

Vezi mai mult