După sistemul cardului de sănătate, o năpastă și mai mare s-a abătut asupra românilor: de mai bine de 6 ore s-a defectat și sistemul cărților de identitate, dar și al pașapoartelor, motiv pentru care zeci de mii de români sunt blocați în aeroporturi și în punctele vamale - efectiv nu mai pot ieși din țară.

aglomeratie_aeroport_otopeni.jpg De fiecare dată când un buletin sau un pașaport este verificat în sistem, pe ecran apare mesajul ”Act de identitate inexistent”, motiv pentru care vameșii nu riscă nimic și țin românii blocați la granițe și-n aeroporturi. Practic, România a devenit oficial cea mai mare închisoare din lume, din care nu mai ai nicio șansă de scăpare.

Astfel, după moda numerelor de mașini bulgărești este de așteptat să apară și moda buletinelor bulgărești, pentru ca românii să poată circula în voie prin Europa. Însă românii își vor păstra, probabil, și buletinul românesc, pentru că-i va ajuta să fie blocați la revenirea în țară, ceea ce nu e neapărat un lucru rău - dimpotrivă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 23.07.2019 10:06 Social

National Cinematografic