O tragedie era cât pe-aci să se întâmple pe faţada unei clădiri de birouri din Braşov! În timp ce spălau geamuri la mai bine de 15 metri înălţime, câţiva alpinişti utilitari au fost atacaţi de un urs utilitar. Din fericire, au reuşit să-l alunge cu racletele, scăpând doar cu o sperietură pe cinste.

ursul_utilitar.jpg
"Frecam liniştiţi nişte ferestre când, din iedera de pe o clădire învecinată, a apărut un urs utilitar imens, mormăind nevoie mare. Era cât pe-aci să ne mănânce! Slavă Domnului că i s-a încurcat hamul şi nu ne-a putut prinde din urmă. N-am mai avut aşa palpitaţii de când ne-au fugărit câinii utilitari de la o stână suspendată", spune Aurel, unul din alpiniştii utilitari.

"Poate era o ursoaică utilitară cu pui. În perioada asta, pot fi foarte agresive, mai ales dacă simt miros de detergent", şi-a dat cu părerea Fane Grosu, pădurarul cartierului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 09.07.2019 18:20 Social

National Cinematografic