Alt cod roșu de la ANM! Rafale de vânt de 100 km/h prin buzunarele românilor

Vântul va bate cu putere prin buzunarele românilor în această seară, avertizează ANM. Rafalele vor atinge 100 km/h și cele mai vizate buzunare vor fi cele ale angajaților la privat. ANM precizează că rafalele de vânt vor arunca puținii bani rămași tot spre buzunarele bugetarilor, din cauza unui fenomen de extorsiune a degajamentului banului public.

Cetățenii sunt îndemnați să stea acasă și să nu se expună acestor fenomene: ”O ieșire la terasă v-ar putea lăsa cu buzunarele vraiște, chiar rupte”, explică meteorologul financiar Decebal Popescu. ”Dacă ieșiți, protejați-vă, îndeamnă ANM. Luați la voi doar fise de 50 de bani și țineți permanent mâinile în buzunare, pentru că în felul ăsta veți evita și codul portocaliu de hoți de buzunare, care a fost semnalat tot pentru acest weekend”, spune meteorologul.

Românii care se aventurează în afara casei în această perioadă riscă pagube enorme. Vântul i-ar putea îngropa în facturi sau în decizii de impunere. ”Ocoliți la mare distanță Direcțiile de Impozite Locale și ANAF-urile, va fi prăpăd”, avertizează ANM.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 august 2021 13:03
Citește mai mult despre: ANM bani cod roșu vânt

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult