Un bărbat condamnat în 2014 la 10 ani de închisoare pentru viol bugetar, care a fost eliberat în această toamnă, a fost arestat pe 2 noiembrie fiind acuzat că a violat un tânăr de 33 de ani în centrul Capitalei, după care i-a furat telefonul mobil şi 50 de lei. Bărbatul, de 61 de ani, a atacat la doar câteva zile de la liberare. 

voiculescu_calare_pe_badea.jpg

„Fapta este cu atât mai gravă cu cât tânărul violat avea mintea unui copil de 12 ani. Nici nu știm exact pentru ce să începem ancheta, pentru viol, pentru pedofilie sau pentru tâlhărie. Tânărul violat este încă sub stare de șoc, ieri seară când l-am văzut ultima oară încă urla”, a declarat procurorul Dan Galați-Atodiresei, cel care se ocupă de caz. 

Persoana acuzată, profesorul Dan Voiculescu, spune că la mijloc este doar o neînțelegere. „Din ce știu eu nu se pune că e viol dacă și victimei i-a plăcut. La fel cum nu se pune că e turnătorie dacă torni o rudă. Ce voiam să spun, Mircea nu s-a opus, ba chiar a și dat și el un pic din fund. Cred că aici e vorba de o delațiune a cuiva, știu exact și cine este, Mihai Gâdea, care a făcut-o din gelozie. Dar nu pot să fiu supărat pe el, cine ar putea fi supărat pe un om cu asemenea buze?”, a declarat suspectul Dan Voiculescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 02.11.2017 18:34 Social

National Cinematografic