Alt scandal! Elevii din Gemeni şi Vărsător vor fi repartizaţi automat la şcoli profesionale

Guvernul consideră că notele nu sunt suficiente pentru a delimita elevii buni de cei așa și-așa. O nouă ordonanță de urgență impune ca elevii din zodiile Gemeni și Vărsător să fie repartizați automat la școli profesionale, indiferent de notele obținute la evaluarea națională sau de mediile din timpul școlii.

Măsura urmează să se aplice inclusiv de anul acesta. Elevii în Gemeni și Vărsător vor primi decizia de transfer pe grupul de Whatsapp al fiecărei clase, pentru a se face economie de hârtie cu afișajul la avizier. ”Oricum se știu care sunt cei în Gemeni și Vărsător, că evident sunt niște lepre”, susține secretarul de stat care a emis ordonanța.

Părinții nemulțumiți de situație sunt rugați să contacteze diriginta, pentru că ea are mai multe informaţii şi ştie la ce şcoli profesionale poate fi repartizat copilul: ”Noi ne-am gândit ca Gemenii să fie dați la Mecanică și Vărsătorii la Instalații sau Construcții, dar evident părinții decid, ei știu cel mai bine la ce s-ar pricepe copilul lor”.

Guvernul neagă că măsura ar fi una arbitrară: ”Anul viitor elevii în Scorpion și Leu vor merge la profesională, așa că protestele nu-și au sensul”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
11 septembrie 2019 06:09
Citește mai mult despre: elevi

Alte articole

Vezi mai mult