Altă decizie scandaloasă în justiție. Iubita are voie să-ți ia din cartofii prăjiți!

Inalta Curte de Casație și Justiție a dat azi sentința finală în cadrul unui proces îndelung amânat. Conform minutei de încheiere a ședinței și motivației judecătorilor, prietena are voie să-ți ia din cartofii prăjiți chiar dacă a zis că nu vrea să mănânce nimic.

„Gustatul din cartofii prăjiți ai partenerului este în concordanță cu principiile articolul 2 din Declarația Universală a Drepturilor Omului care spune că omul e om, indiferent de sex și se poate prevala de toate libertățile proclamate în prezenta declarație. Așa că dacă are poftă, are voie să ciugulească un pic, până la 50% din porție”, au conchis judecătorii.

Totodată aceștia au confirmat dreptul femeii de a se răzgândi la fiecare cinci secunde dacă mai ține sau nu dietă întrucât conform articolului 1 toate ființele umane sunt egale și se nasc cu rațiune și conștiință. Mai mult, conforma aceluiași articol, prietenul trebuie să se comporte față de alți oameni în spiritul fraternității și să nu se enerveze când îi ia din cartofii prăjiți.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
27 mai 2021 17:05

Alte articole

Vezi mai mult