Mai mulți enoriași au remarcat că pe lângă biserici și-au făcut apariția un o serie de preoți de tip nou, care nu-ți dau anafura așa simplu, după trei cruci și-un „Doamne Miluiește!”. Aparent aceștia ascund anafura sub un pahar și îl amestecă foarte repede cu alte două pahare identice și credinciosul trebuie să ghicească sub ce pahar e anafura dacă o vrea. 

alba-neagra-biserica.jpg

„Și a zis părintele, pune cinci lei la cutia milei, ochii la anafura, atenție la anafură, găsește anafura, un doi trei, unde-i anafura. Ia paharul ăsta e, nu? Mai pune cinci lei și mai jucăm odată. M-a costat 45 de lei treaba asta și tot n-am luat anafură. Mă duc acasă să mai iau niște bani și mă întorc”, a declarat Axinia Popescu, o credincioasă din sectorul 3 al capitalei.

Experții însă avertizează că s-ar putea să fie vorba doar de o schemă de făcut bani a BOR. „Ne bazăm în special pe faptul că este ceva făcut de BOR, că tot ce fac ei e o schemă de făcut bani. Avertizăm populația să nu mai fie fraieră, măcar de data aceasta, dacă până acum au ignorat avertismentele. Baftă”, a precizat economistul Decebal Popescu, posesor al unei burse Allbright la prestigioasa universitate Princeton.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Sunday, 21.07.2019 08:42 Social

National Cinematografic