Mai mulți enoriași au remarcat că pe lângă biserici și-au făcut apariția un o serie de preoți de tip nou, care nu-ți dau anafura așa simplu, după trei cruci și-un „Doamne Miluiește!”. Aparent aceștia ascund anafura sub un pahar și îl amestecă foarte repede cu alte două pahare identice și credinciosul trebuie să ghicească sub ce pahar e anafura dacă o vrea. 

alba-neagra-biserica.jpg

„Și a zis părintele, pune cinci lei la cutia milei, ochii la anafura, atenție la anafură, găsește anafura, un doi trei, unde-i anafura. Ia paharul ăsta e, nu? Mai pune cinci lei și mai jucăm odată. M-a costat 45 de lei treaba asta și tot n-am luat anafură. Mă duc acasă să mai iau niște bani și mă întorc”, a declarat Axinia Popescu, o credincioasă din sectorul 3 al capitalei.

Experții însă avertizează că s-ar putea să fie vorba doar de o schemă de făcut bani a BOR. „Ne bazăm în special pe faptul că este ceva făcut de BOR, că tot ce fac ei e o schemă de făcut bani. Avertizăm populația să nu mai fie fraieră, măcar de data aceasta, dacă până acum au ignorat avertismentele. Baftă”, a precizat economistul Decebal Popescu, posesor al unei burse Allbright la prestigioasa universitate Princeton.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Sunday, 21.07.2019 11:42 Social

National Cinematografic