Altă schemă de făcut bani. Un popă pune 3 pahare pe masă şi trebuie să găseşti anafura

Mai mulți enoriași au remarcat că pe lângă biserici și-au făcut apariția un o serie de preoți de tip nou, care nu-ți dau anafura așa simplu, după trei cruci și-un „Doamne Miluiește!”. Aparent aceștia ascund anafura sub un pahar și îl amestecă foarte repede cu alte două pahare identice și credinciosul trebuie să ghicească sub ce pahar e anafura dacă o vrea.

„Și a zis părintele, pune cinci lei la cutia milei, ochii la anafura, atenție la anafură, găsește anafura, un doi trei, unde-i anafura. Ia paharul ăsta e, nu? Mai pune cinci lei și mai jucăm odată. M-a costat 45 de lei treaba asta și tot n-am luat anafură. Mă duc acasă să mai iau niște bani și mă întorc”, a declarat Axinia Popescu, o credincioasă din sectorul 3 al capitalei.

Experții însă avertizează că s-ar putea să fie vorba doar de o schemă de făcut bani a BOR. „Ne bazăm în special pe faptul că este ceva făcut de BOR, că tot ce fac ei e o schemă de făcut bani. Avertizăm populația să nu mai fie fraieră, măcar de data aceasta, dacă până acum au ignorat avertismentele. Baftă”, a precizat economistul Decebal Popescu, posesor al unei burse Allbright la prestigioasa universitate Princeton.

Scris de Ef
21 iulie 2019 09:07
Citește mai mult despre: aplicatie bani catedrala Primăria Bucureşti

Alte articole

Vezi mai mult