Alte incidente în Marea Neagră! O barjă care transporta pufuleți a scufundat 5 fregate rusești

Incindent bizar în largul Mării Negre, la 120 de kilometri de Constanța. O barjă de mari dimensiuni ce transporta 300 de tone de pufuleți pentru export a efectuat o manevră cu spatele și, din cauza neatenției pilotului, a scufundat 5 fregate rusești care făceau exerciții militare în zonă. 

Ministerul Apărării a venit imediat cu un comunicat oficial în care și-a exprimat regretul pentru cele întâmplate. „În timpul serii transportor de tip „barjă” ce exporta „pufuleți” spre Crimeea a efectuat o manevră de mers cu spatele în timpul căreia, din „neatenție”, a acroșat cinci fregate rusești ce efectuau „exerciții” militare „de pace” în zonă. Nava, care naviga sub pavilionul țării „Mozambic” își va continua drumul spre „destinație” unde se va deschide și o „anchetă” cu privire la acest „incident”, se arată în comunicatul MApN.

Marinarii au aruncat câteva pungi de pufuleți colegilor din flota rusă ca să aibă ceva de ronțăit până vine canoea pazei de coastă din Crimeea să-i salveze. Ministrul de Externe rus a reușit să-și convingă colegii din guvern să nu declare război României pe acest motiv întrucât sunt multe pietre pe jos în zona litoralului iar soldații români ar putea provoca pierderi importante flotilei dacă aruncă suficient de departe. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

27 aprilie 2017 18:02
Citește mai mult despre: Marea Neagră pufuleti rusi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult