Alţi sirieni asfixiaţi în drumul lor spre occident. S-au urcat în tramvaiul 41!

Clipe de groază în această dimineaţă într-un tramvai de pe linia 41, unde un grup de sirieni refugiaţi au scăpat ca prin minune de asfixiere. Bieţii oameni, imprudenţi, s-au urcat fără să realizeze că se expun unui calvar termic.

“Am crezut că s-a dat cu gaz sarin, dar de fapt era un domn care ţinea mâna ridicată. Am venit dinspre Domnești, de la centura Bucureștiului. Am văzut oameni care o duc mai rău decât noi. Ei de ce nu pleacă în Germania, ca noi? Sunt mai proști?”, întreabă Minatullah. Acesta spune că împuțiții din tramvai s-au scuzat că put pentru că ar fi tăiat Radet-ul apa caldă în cartier. ”Noi eram bombardați și tot ne spălam, că suntem oameni, nu animale”, a mai spus Minatullah.

Ajunși în Drumul Taberei, imigranții au întrebat unde e cea mai apropiată stație de metrou, ca să meargă la gară, dar au fost luați la bătaie de localnici, care spuneau că nu e frumos să insulți niște oameni obidiți. Totuși, imigranții au avut parte și de momente plăcute: ”Când am ajuns la pod la Giurgiu am crezut că murim de râs. Să stai 4 ore să treci un pod? Păi nici în Irak nu e așa dezastru, și acolo se omoară unii pe alții cu bombe”, spune unul din sirieni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
2 septembrie 2015 07:50
Citește mai mult despre: 41 Drumul Taberei imigranti Siria tramvai

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult