Am ajuns rău! România, o ţară atât de înapoiată încât importă foc din Israel

Nu doar că suntem nevoiţi să repornim economia – aparent trebuie s-o repornim chiar de la zero, adică din Paleolitic! Potrivit mai multor surse oficiale, România a fost nevoită, în urmă cu mai puţin de o zi, să trimită un şaman în Israel să aducă foc.

„Situaţia e gravă, dar eu zic că ne descurcăm cu brio. Am adus deja focul de la Ierusalim, mai trebuie să trimitem pe cineva în Germania să aducă roata şi am pus bazele societăţii!”, explică Og, economistul tribului într-o peşteră de lângă Tecuci.

„Foarte curând, în pieţele din marile oraşe se va da din nou drumul la troc. O legătură de ceapă pentru două legături de pătrunjel, mi se pare un curs perfect echitabil. Învăţăm să scriem, construim o piramidă iar în nici 300 de ani o să ne apucăm să batem monedă”, adaugă Gnarg, sociolog din Iaşi.

„Peste încă câteva mii de ani o să stăm pe facebook, o să răsfoim site-uri de ştiri amuzante şi poate o să ne gândim, măcar pentru o clipă, că totul a început de la o flacără adusă de un troglodit lăţos de peste mări şi ţări.”

Scris de Vasile
19 aprilie 2020 07:04
Citește mai mult despre: economie

Alte articole

Vezi mai mult