Am scăpat de ei! Moldova s-a alipit Republicii Moldova, că acolo se fumează

Cine zicea că legea anti-fumat e proastă? Iată că primele efecte benefice se văd deja. Printr-o mişcare fără precedent, Moldova românească a declarat secesiunea faţă de patrie şi s-a alipit Moldovei-mamă, de peste Prut, pentru că acolo fumatul e permis. Statul nou-format se numeşte Noua Moldovă şi are între 3 şi 8 milioane de locuitori, în funcţie de câţi sunt plecaţi în Italia.

Marea Unire, la care moldovenii visează de sute de ani, a fost realizată! În acest moment, de la Buzău la Tiraspol şi de la Brăila la Hotin s-a aşternut o veselie tipic moldovenească, fraţii moldoveni îmbrăţişându-se şi aprinzându-şi unul altuia câte o ţigară netimbrată, pentru că Unirea e şi fiscală, nu doar teritorială!

În rest, nu s-au schimbat multe. La putere sunt tot comuniştii, la următoarele alegeri moldovenii au de ales între două facţiuni de hoţi, unii mai vechi, alţii mai noi, deci lucrurile sunt cam la fel ca în vechea ţară. În următoarele zile e posibil ca şi Tulcea să adere la Noua Moldovă, nu doar pentru că e plină de moldoveni şi lipoveni, ci şi pentru că se pare că noua lege anti-fumat interzice fumatul inclusiv în colibele de stuf, locuinţa tradiţională a judeţului, dar şi în bărcile de pescuit, pentru că sunt considerate loc de muncă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
17 martie 2016 18:03
Citește mai mult despre: fumat Moldova tigara Unire

Alte articole

Vezi mai mult