În sfârşit o veste excelentă în ţara asta! PSD a anunţat o creştere a accizelor la benzină, care va însemna o dublare a preţului de la 1 Septembrie, ceea ce înseamnă că şaorma a fost trecută cu vederea şi nu se va scumpi.hidethepainshaorma.jpg

Cetăţenii români sunt rugaţi să se prefacă trişti, nervoşi, sau chiar furioşi că s-a scumpit benzina, pentru ca PSD-ul să creadă că ne-a tras-o, deşi în sinea noastră noi vom jubila, pentru că vom cumpăra şaorma la preţurile de acum.

”Ar fi recomandat chiar să ieşim în stradă într-o seară, să facem un protest la Universitate, sau să facem o petiţie online, ca să pară indignarea reală și să nu se prindă că de fapt nu ne pasă deloc de preţurile la benzină, atâta timp cât nu se ating de şaorma”, explică Decebal Popescu, unul din milioanele de români care adoră șaorma.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Tuesday, 08.08.2017 21:14 Social

National Cinematografic