Am văzut la Multiplex un film tras în sală

Am văzut ieri seară la Plaza România un film piratat. E vorba de „The Bad Lieutenant” în care un tip care în anumite momente semăna chiar foarte bine cu Nicolas Cage, iar în rest cu te miri cine (într-o scenă aş fi jurat că e Orban), care îl joacă pe un poliţist drogat, corupt, încurcat cu o prostituată care tot încerca, devenind penibilă în unele faze, să pară Eva Mendez.

Se vedeau nişte umbre abia, departe de calitatea înregistrărilor din al II-lea Război Mondial, iar subtitrarea, cu un font imens, cam cît jumătate din înălţimea ecranului nu era făcută de Veveriţa36 sau de Avocatu42, ci de nişte amatori, pentru că lipseau fraze întregi.
La începutul filmului era acea avertizare cum că nu ai voie în sală cu aparate de înregistrat. Asta probabil ca să nu ai proba şi să-i dai în gît. Şi, oricum, o înregistrare după mizeria aia, ar fi fost bună dacă ai fi vrut să faci un audio-film, pentru cei care vor să asculte filmul la căşti în metrou, cum fac corporatiştii cu textele lui Pleşu sau Neagu Djuvara.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
14 decembrie 2009 09:47

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult