Care furt, ruşilor? Nu vă e ruşine? Autorul aşa-zisului furt al portofelului, reclamat de ambasadorul Rusiei, a fost identificat rapid, pentru că a depus personal banii la Trezoreria Sibiu, în contul datoriei istorice a Rusiei faţă de România, datorie apărută după ce ruşii ne-au furat tezaurul în 1917, că aşa sunt ruşii.portofel_gasit.jpg

Autorul recuperării creanţei de la ruşi a fost decorat de preşedinte, fiind singurul român care a reuşit să mai reducă din datoria ruşilor, după 30 de ani în care guvernele României au ştiut doar să fie slugile Kremlinului. Românul a fost felicitat de poliţişti, care l-au rugat să-i anunţe şi pe ei când vrea să mai jefuiască un rus, ca să se bage şi ei.

Ambasadorul rus Valery Kuzmin susţine că nu-i pasă de cei 250 de dolari şi cei 1250 de lei din portofel: “Cel mai mult mă doare pierderea cardului Catena, pe care mai aveam de adunat 5 puncte şi primeam un distonocalm”, a spus ambasadorul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 11.06.2018 17:52 Social

National Cinematografic