Ambiţios! Un român şi-a dat demisia ca să nu mai aibă bani de ţigări

Unii români sunt gata să recurgă la metode extreme, poate-poate reuşesc să se lase de fumat ţigări! Decebal Popescu, un tânăr corporatist din sectorul 1 al Capitalei, a hotărât azi să îşi dea demisia de la serviciu, în speranţa că la un moment dat nu va mai avea bani de aruncat pe ţigări.

„O să fie greu în primele luni, fiindcă încă mai am nişte economii, dar estimez că până în 2020 voi fi la sapă de lemn. În plus, acciza tot creşte, deci câtă vreme nu se apucă vreunul dintre voi să-mi dea ţigări de pomană, eu zic că până în 2020 voi reuşi să trec pe altceva mai avantajos!”, le-a explicat Decebal planul său câtorva prieteni.

Din fericire pentru Decebal, apropiaţii săi i-au atras atenţia că există şi alte soluţii, unele care nu implică şi renunţarea la mâncare, restanţe la întreţinere şi o descindere lentă în sărăcie extremă. „Pe Promisiunea.ro, de exemplu, poţi să te înrolezi într-un program de 21 de zile care te ajută să scapi definitiv de ţigări sau să treci la o alternativă mai bună la fumat „, i-a explicat un un coleg.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

26 august 2019 11:08
Citește mai mult despre: fumat

Alte articole

Vezi mai mult