Eroare medicală în Bucureşti. Ambulanţa chemată să resusciteze un cetăţean aparent căzut în stradă a constatat că numitul Mihai D. are o sănătate impecabilă, el fiind într-o “scurtă pauză” în timpul unor lucrări de schimbare de borduri.muncitor_doarme_in_groapa.jpg

Plasat discret la umbră, lângă un boschet, ca să nu deranjeze trecătorii, Mihai D. acuză ambulanţierii că i-au administrat abuziv şocuri electrice şi spune că “e decât vina lor, a fost autoapărare că le-am spart parbrizul cu lopata”. Mihai D. spune că medicii de pe ambulanţă au fost “nişte bulangii” şi că nu i-au lăsat măcar un pachet de ţigări şi 5 lei pentru un PET de bere, să-şi revină.

Personalul de pe Ambulanţă susţine că intervenţia a fost dificilă, pentru că muncitorului i s-a făcut respiraţie gură la gură şi au intrat în comă alcoolică doi brancardieri şi şoferul ambulanţei. Ca să nu se mai întâmple astfel de erori, muncitorii vor purta un semn distinctiv, în formă de pet de bere, ca să nu mai fie confundaţi cu persoane decedate sau în comă.

Scris de Ionut | Tuesday, 15.05.2018 14:03 Social

National Cinematografic