Ambulanțele Ego-Puls, pregătite să intervină în cazurile de orgoliu rănit

Noul serviciu se adresează persoanelor care au căzut victime ale unor discuții fără ocolișuri în urma cărora orgoliul lor a fost rănit. Dacă ai fost sfidat, cineva te-a jignit sau pur și simplu ești un impostor descoperit, sună rapid la 113 și o ambulanță se va deplasa urgent la locul în care ai fost jignit.

Medicii de la Ego-Puls dau primul ajutor celor care nu se mai pot deplasa de la locul jignirii pentru că le e rușine să mai scoată capul în lume. Personalul de pe ambulanțele Ego-Puls este calificat pentru a flata pe oricine, chiar și pe cei care au fost făcuți albie de porci cu ou și cu oțet. Paramedicii îi vor pupa-n cur pe toți cu apelativul „Excelența Voastră”. Cazurile grave , de orgolii care nu pot fi flatate la fața locului, vor fi transportate de urgență la un centru specializat în pupincurism plastic și reparatoriu.

La centrul medical Ego-Puls persoanele grav jignite vor primi complimente de ultimă oră, laude sofisticate și li se vor compune ode adaptate pentru personalitatea lor de rahat. Programul de tratament include și vizionarea de clișee motivaționale desprinse din filmele americane, foarte cunoscute pentru calitatea lor de a face orice retardat să se creadă Mesia pe planetă.

Deși acest sistem e nou în România, el tratează cu succes orgolii rănite de câteva decenii încoace. A fost testat pentru prima oară după Cel de-al Doilea Război Mondial, când Franța a fost grav umilită de Germania. Francezii s-au refăcut atât de bine încât acum se cred buricul pământului și expulzează țigani.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
4 octombrie 2010 12:55

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult