Românii din Italia care au tăiat porcul în curte au primit o amendă mult prea mică faţă de ce meritau, după ce s-a aflat în ce hal şi-au bătut joc de tradiţii. Se pare că aceştia ar fi consumat Garrone Bianco şi nu pălincă neaoşă de-a noastră, cum se face la Ignat. Încălcarea tradiţiilor a continuat cu bestialitate.taiat_porc_italia.jpg

Poliţia locală a primit sesizarea de la un român, vecin cu barbarii, şi nu de la un italian, cum se credea: “Când am văzut că nici măcar nu-i fac Crăciunul porcului, adică o cruce în frunte, cu sare şi mălai, cum se face din moşi strămoşi, m-am înfuriat. Să nu faci tu o ţuică fiartă? Unde am ajuns? Am uitat de unde am plecat?”, spune trist vecinul celor care au tăiat porcul.

“N-au făcut nici măcar o mămăligă la ceaun, lângă porc, cum se face! Au băut Garrone, au ascultat Totto Cutugno şi pe urmă în loc de sângerete, chişcă sau slană, au făcut mortadella şi prosciuto!”, spune martorul ocular, indignat de această batjocură.

Românii care au tăiat porcul se scuză şi spun că au făcut totuşi nişte Cinzano fiert şi că au pus imnul României la maxim în boxe, ca să nu se audă când taie porcul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 03.01.2019 15:11 Social

National Cinematografic