Un Dorel scelerat a intrat în vizorul Direcţiei de Muncă, primind o amendă record pentru o neglijenţă criminală. În timp ce se afla la o asfaltare, a uitat să pună dopul petului de bere, iar berea s-a răsuflat, acesta distrugând singurul motiv pentru care colegii săi veniseră la muncă.dorel_amenda_inspectia_muncii.jpg

“Asfaltam lângă o bancă şi zona e supravegheată. Se poate vedea şi pe camere cum ia petul, se duce la umbră, bea din el, apoi adoarme, fără să-i pună dopul. Când am ajuns, era prea târziu, berea era caldă”, spune unul coleg.

“A venit şi cineva din Primărie să inspecteze lucrarea şi când l-am cinstit din petul de bere, a constatat că e caldă, ne-a făcut proces verbal şi ne-a anulat autorizaţia, după care ne-a pus să spargem la loc tot ce-am asfaltat, din cauza acestui nenorocit”, declară Victor T, maistrul brigăzii lui Dorel.

Inspectorii de muncă susţin că Dorelul nesăbuit nu a semnat procesul verbal de amendă, pentru că nu a putut fi trezit.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 24.04.2015 20:23 Social

National Cinematografic