Autoritățile au intrat în alertă după ce directorul Fan Courier a primit un e-mail în care era anunțat că va primi un colet care va exploda la ora 11. Poliția a pornit imediat o anchetă, fiind vizați în jur de cinci milioane de suspecți.

sediu fan courier.jpg

„Cu ajutorul unui profiler de la FBI am făcut portretul robot al celui care a făcut amenințarea, vorbim de un om cu vârsta între 14 și 65 de ani, român, client al firmei de curierat. Am restrâns cercul de suspecți la cinci milioane de la 12,5, e și asta ceva. Slavă Domnului că e vorba de un director, că dacă era o fetiță de 16 ani îi închideam telefonul în nas”, a declarat polițistul care anchetează cazul.

Din păcate, directorul Fan Courier este în pericol de moarte, pentru că la fața locului a venit și SRI să ancheteze treaba. „SRI nu poate să găsească pe ăia care se bat cu săbii în fața sediului lor, am transmis deja condoleanțe familiei directorului”, au spus câțiva angajați ai firmei. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 01.10.2019 15:34 Social

National Cinematografic