Americanii, umiliţi! Liechtensteinul şi-a terminat zidul de la graniţă într-o singură zi

Explozie de mândrie în Liechtenstein, națiune care a luat recent fața Americii și a reușit să-și îngrădească complet teritoriul cu un gard în numai o zi. În timp ce colosul cu picioare de lut numit SUA abia construiește porțiuni de gard cu Mexicul, micuța națiune europeană l-a făcut din fier forjat, aurit, cu felinare, turnulețe și camere video pe toată lungimea sa de 200 de metri.

”Zidul va stopa săracii din Austria și Elveția să mai pătrundă pe teritoriul nostru și să ne fure joburile”, spune prințul Hansel Gretselstein, șef de stat, dar și primar în Liechtenstein. Pentru construcție au fost folosiți muncitori sezonieri, adică italieni din mica nobilime, care acceptă astfel de munci înjositoare pentru o pungă cu galbeni.

În cazul în care migranții săraci din Bavaria reușesc totuși să sară gardul, Liechtensteinul e pregătit să intervină cu teancuri de bani, pe care le vor arunca peste gard, ca să-i țină pe săraci dincolo de el. Zona cea mai vulnerabilă a gardului este poarta regală, pe unde trec caleștile locuitorilor, trase de polonezi, deoarece caii mănâncă prea mult.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Ionut
27 ianuarie 2021 11:55
Citește mai mult despre: liechtenstein SUA zid

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult