Amnistia fiscala, interpretată greșit. Locatarii au ars avizierul și au bătut administratorul

Nici n-au așteptat să fie publicată legea în Monitorul Oficial! Auzind că Parlamentul a votat amnistia fiscală, o hoardă de locatari din blocul C2bis de pe Aleea Postăvarul a atacat sediul administrației, arzând toate catastifele, incendiind avizierul, în timp ce strigau sloganuri contra administrației.

Totul a pornit de la ogravă confuzie, locatarii înțelegând că în Parlament s-a votat să li se șteargă nu doar toate datoriile la stat, ci și toate datoriile și restanțele pe care le vor avea de acum înainte, atât la bănci, cât și la rude, prieteni, sau la Asociația de locatari.

”Din păcate administratorul Stere Gh, în vârstă de 76 de ani, a căzut pradă acestor barbari, care l-au legat de birou și l-au bătut cu chitanțierul, băgându-i ștampila în gură pe post de căluș. Ăstia sunt niște bestii, domnule! Cea mai periculoasă a fost o pensionară în halat, care mi-a ucis doi jandarmi când am intervenit”, declară Robert Acrișor, polițist din brigada de intervenție îndepărtată de locatari prin violență.

Polițistul spune că locatarii și-au resetat contoarele de apă și repartitoarele, după care au înfundat ghena, semn că se pregătesc pentru un război de lungă durată.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
26 iunie 2015 09:06

Alte articole

Vezi mai mult