Milioane de lei, topite într-o secundă! Sume colosale, datorate de beţivii dintr-un sat vasluian la birt, au fost pierdute instantaneu printr-o amnistie fiscală fără precedent. Caietul cu datorii al cârciumii a fost sustras şi acum nu se mai ştie cine cât avea de dat. Marii beţivi ai satului, care sunt şi principalii suspecţi, au însă un alibi beton: erau morţi de beţi în timpul comiterii faptei.vasluieni_amnistie_fiscala.jpg

Nea Costel, drojdier, comentează succint: “Ei au furat caietul, dă-i în p… mea!”. Marele drojdier confirmă că nu e prima oară când aude de asemenea amnistii: “Noi ne plătim cinstit datoriile la birt şi altora li se dă de băut pe degeaba. Ţară de căcat”.

Economia comunei s-a prăbuşit instantaneu şi birtul se afla în pragul falimentului, motiv pentru care beţivii au cotizat şi au refăcut stocul de băutură. A fost remarcabilă implicarea beţivilor: "Vrem să avem un birt durabil, să bem aici până la sfârşitul vieţilor noastre", au mai spus beţivii.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Friday, 10.05.2019 22:04 Social

National Cinematografic