ANAF a dat publicității lista cu datornicii la birturi din județul Vaslui: toți!

După lista marilor datornici la bugetul de stat, ANAF a dat azi publicității lista mult mai relevantă a vasluienilor care au datorii la birturile din județ. Exact cum probabil intuia toată lumea, pe listă datornicilor se află absolut toți vasluienii, fără excepție.

”Am avut nevoie de 17 tiruri ca să ridicăm toate caietele cu datornicii la birturile din Vaslui”, a explicat un inspector ANAF. ”Și, după centralizarea tuturor datelor, avem confirmarea: toți vasluienii sunt datori la cel puțin un birt. Pentru că, evident, sunt vasluieni care sunt trecuți pe caiet cu datorii și la mai mult de zece birturi.”

Din lista datornicilor vasluieni nu lipsesc nici măcar copiii. ”E o practică uzuală în Vaslui ca localnicii să ia băutură pe numele copilului, folosindu-se de alocația acestuia”, a explicat inspectorul ANAF.

Datoriile la birt nu sunt deloc o noutate în Vaslui. Inspectatorii ANAF au descoperit că unii merg cu datoriile și câteva generații în urmă. Din informațiile acestora, se pare că cea mai veche datorie este din 1475, când un vasluian a băut pe datorie ca să sărbătorească înfrângerea turcilor la Podul Înalt.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
11 mai 2016 14:05
Citește mai mult despre: ANAF bautura datorie Vaslui

Alte articole

Vezi mai mult