Ce scârțari! ANAF a trimis un comunicat de presă prin care îi mustră pe români, care se pare că n-au cumpărat nicio floare de 8 Martie, conform situației bonurilor fiscale transmise de florăriile din întreaga țară.florareasa_nu_da_bon.jpg

”Să nu cumperi tu măcar o floare pentru soție, pentru mamă, pentru o soră sau o colegă! E inuman! Mai ales când sunt atâtea mii de florării, care au mereu flori superbe la vânzare! Sunt practic la tot pasul, n-ai nicio scuză să nu cumperi”, spune chestorul ANAF Robert Acrișor.

Acești bărbați nesimțiți care se zgârcesc au privat statul de fonduri substanțiale, de circa 2 milioane de euro doar din TVA, și asta doar în ziua de 8 Martie, susține ANAF. ANAF spune că situația e identică și în celelalte zile și că dacă e să ne luăm după bonuri în România nu s-a vândut niciodată vreo floare.

Florăresele confirmă situația: ”Nu putem să dăm bon, dar dacă vreți le punem o ferigă și le legăm cu o fundă, mai mult n-am posibilități”.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Friday, 09.03.2018 09:51 Social

National Cinematografic