Ce scârțari! ANAF a trimis un comunicat de presă prin care îi mustră pe români, care se pare că n-au cumpărat nicio floare de 8 Martie, conform situației bonurilor fiscale transmise de florăriile din întreaga țară.florareasa_nu_da_bon.jpg

”Să nu cumperi tu măcar o floare pentru soție, pentru mamă, pentru o soră sau o colegă! E inuman! Mai ales când sunt atâtea mii de florării, care au mereu flori superbe la vânzare! Sunt practic la tot pasul, n-ai nicio scuză să nu cumperi”, spune chestorul ANAF Robert Acrișor.

Acești bărbați nesimțiți care se zgârcesc au privat statul de fonduri substanțiale, de circa 2 milioane de euro doar din TVA, și asta doar în ziua de 8 Martie, susține ANAF. ANAF spune că situația e identică și în celelalte zile și că dacă e să ne luăm după bonuri în România nu s-a vândut niciodată vreo floare.

Florăresele confirmă situația: ”Nu putem să dăm bon, dar dacă vreți le punem o ferigă și le legăm cu o fundă, mai mult n-am posibilități”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 09.03.2018 09:51 Social

National Cinematografic