Veşti proaste pentru bucureştenii care au primit anul trecut vouchere de 500 de lei pentru biciclete de la Primărie! Reprezentanţii ANAF spun că tichetele sunt o formă de venit şi trebuie impozitate. Astfel, proprietarii bicicletelor vor fi obligaţi să-i lase şi pe agenţii Fiscului să dea o tură.

anaf_da_si_el_o_tura.jpg
"E adevărat, va trebui să ne lăsaţi să folosim bicicleta măcar preţ de o tură de parc, mai ales că voi o aveţi tot timpul", a precizat şeful ANAF Sector 3, Nicu Posmag. "Altfel, vă paşte o amendă de 3 surprize Turbo şi un tuberman."

"Sigur, nu toţi bucureştenii au încredere în ofiţerii ANAF că aduc bicicletele înapoi. O altă variantă ar fi ca beneficiarii voucherelor de bicicletă de 500 de lei de la Firea să acorde, la rândul lor, celor de la ANAF un voucher de bicicletă de 50 de lei, autentificat la notar", a precizat Eugen Trolu, avocat.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 16.04.2019 15:04 Social

National Cinematografic