Analiză. Anul ăsta fraierii au cumpărat Bitcoin, iar boșii au cumpărat kilowați

Se pare că în această vară fiecare al doilea om cu calculator s-a apucat de trading în cryptomonede și nu e unul care să fi pierdut bani, toți s-au ajuns, exact ca toți care joacă la pariuri și dacă trag linia au ieșit pe plus. Dar adevărații boși sunt cei care au cumpărat kilowați, pentru c ăia chiar s-au umplut de bani.

„E la mintea cocoșului să faci așa ceva. Orice cryptomonedă, ca s-o folosești, s-o creezi sau s-o transferi are nevoie de curent electric. Curentul electric se măsoară în astea. Chiar dacă se termină toți bitcoinii, kilowații rămân, că lumea mai are nevoie de ei. Pot fi folosiți la iarnă, pentru reșou”, explică un investitor în energie care mai pricepe una-alta.

Acesta a spus că, spre deosebire de bitcoini, dogecoini sau alte monede similare, prețul la curent electric nu scade vertiginos și nu are decât cum să crească. În plus, chiar și statele se implică, dând bani pe așa ceva iar Elon Musk n-a zis niciodată că nu poți cumpăra o Tesla cu kilowați și nici nu va zice asta vreodată, decât dacă se gândește să facă o versiune hibrid a mașinii, care să meargă și pe benzină.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

26 octombrie 2021 08:37
Citește mai mult despre: bitcoin bursa curent electric

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult