Ancheta morţii lui Ionuţ trenează. Poliţiştii încă speră să obţină o mărturisire scrisă de la câine

Poliţiştii care anchetează moartea lui Ionuţ, ucis de maidanezi în zona Lacul Tei, speră în continuare că vor obţine o mărturisire scrisă din partea câinelui.

„I-am pus la dispoziţie absolut tot, hârtie, pixuri, stilou, însă acesta refuză să scrie declaraţia. Mai mult, a ros scaunele din birou şi a urinat pe vestiarul unui coleg, deşi noi am fost oameni cu el”, susţine Robert Acrişor, poliţistul care l-a arestat pe maidanez.

Poliţiştii declară că maidanezul a avut permanent o atitudine recalcitrantă şi a distrus mobilierul din circa de poliţie unde este reţinut, iar pe tot parcursul anchetei a dovedit o muţenie totală, manifestând un refuz categoric faţă de redactarea mărturisirii.

„Noi am încercat să-i uşurăm pedeapsa şi am vrut să-i dictăm declaraţia: Subsemnatul Lord, maidanez în vârstă de 4 ani, fără domiciliu stabil, însoţit de 5 complici, am muşcat şi aşa mai departe. Nimic. Latră şi încearcă să ne muşte, ne temem de ce-o să facă atunci când va apărea în faţa instanţei”, a mai declarat Robert Acrişor.

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

Scris de Ionut
24 septembrie 2013 06:09

Alte articole

Vezi mai mult