Andi Moisescu are Covid. Fiți atenți la cele 800 de produse la care face reclamă!

Pericol public, după diagnosticarea cu Covid a lui Andi Moisescu, și nu e vorba doar de nevastă-sa. Simpaticul prezentator face reclamă la sute de branduri, cu care românii intră zilnic în contact, deci ar trebui să se protejeze. Practic la ora actuală nu există niciun magazin care să nu conțină produse pe care Andi le-a ținut în mână spunând ceva elogios, dar cu atâta modestie și onestitate că simți un impuls brutal să cumperi acel produs.

La o constatare sumară este vorba despre salam, dopuri, pungi sigilabile, parapante, pietriș, plăci de SUP, tigăi, desfăcătoare de sticle, tirbușoane, porci carcasă, crenvurști, porci vietnamezi, sculpturi în cașcaval, mașini electrice, mașini de tocat, mașini de scos bătăturile și așa mai departe.

Andi a făcut atâtea reclamă, că probabil a intrat în contact cu milioane de produse. În prezent se fac cercetări disperate să se afle dacă Andi a făcut reclamă și la făină sau la hârtie igienică, produse pe care românii urmează să le cumpere masiv din nou.

Cei care încă au hârtie sau alte produse din primăvară se consideră fericiți că au scăpat, iar ceilalți se consideră fericiți că dacă tot fac Covid, măcar se pot lăuda că l-au luat de la Andi Moisescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
2 noiembrie 2020 11:56
Citește mai mult despre: Andi Moisescu reclame

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult