Andreea Esca s-a autoizolat. Prezintă știri la Realitatea, unde nu se uită nimeni

Indicii tot mai clare că Esca are Covid. Fosta vedetă ProTV s-a autoizolat la Realitatea, post la care nu se uită absolut nimeni. Astfel, Andreea Esca scapă elegant și de privirile curioase ale colegilor din presă, pentru că e singură în Realitatea, de unde toți au plecat pentru că nu le mai plătea nimeni salariile.

Din fericire, Andreea Esca nu are nevoie să fie plătită de trustul Realitatea, care e în faliment de ani buni. Există chiar zvonuri că Esca ar plăti un comision ca să prezinte știrile acolo, departe de ochii publicului, dar făcând totuși ceea ce-i place.

Pentru că își face singură sumarul de știri, e prima oară în istoria Realității TV când se dau știri reale în prime time. Cei care dau accidental peste acest canal nu cred știrile Andreei, fiind obișnuiți să creadă mizeriile și fake-news-urile obișnuite. Singura problemă întâmpinată până acum de Andreea a fost microfonia, că televizorul din studio e singurul din lume dat pe acest post.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
17 iulie 2020 09:07

Alte articole

Vezi mai mult