Andrei Marga va conduce misiunea diplomatică a României pe Marte

Demis la începutul acestei săptămâni din funcţia de ministru de Externe, profesorul Andrei Marga a aflat azi ce post i s-a pregătit. El a fost anunţat oficial că va conduce misiunea diplomatică a ţării noastre de pe Marte, fiind considerat de toţi membrii Guvernului drept cea mai indicată persoană pentru această funcţie. “Sunt practic singurul care mă înţeleg cu marţienii, restul oamenilor nici nu-i văd”, a explicat Marga. “În plus, dacă citiţi cărţile mele o să vă daţi seama că majoritatea au fost scrise special pentru marţieni”.

“Vom fi a doua ţară după Statele Unite care va avea reprezentant pe Marte”, a mai declarat fostul ministru de Externe, “şi sper să mă înţeleg bine cu robotul american, chiar dacă are o mentalitate aşa, mai capitalistă.“

Cu această ocazie, Andrei Marga a ţinut să reamintească faptul că Marte a fost întotdeauna marele prieten al României din Sistemul Solar. “Am apreciat în mod special această numire, cu atât mai mult cu cât este vorba despre Planeta Roşie. Sigur, în tinereţea mea purta alt nume, i se zicea Planeta-Stalin.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
9 august 2012 15:08

Alte articole

Vezi mai mult