"Dilema veche" coboară cu încă un picior în groapă după ce a primit o lovitură dură de la principalul său concurent. Cunoscutul eseist şi critic culinar Andrei Pleşu a semnat un contract de colaborare cu catalogul Kaufland, acesta urmând să scrie săptămânal cronica de mezeluri a îndrăgitei publicaţii culturale.

plesu_in_catalogul_kaufland.jpg
După succesul unor lucrări de specialitate ca "Fileuri din poveste" şi "Labirintul carmangeriei", Pleşu ar putea publica în foileton, în paginile catalogului Kaufland, şi cea mai nouă operă a sa, Jurnalul de la Pleşcoi, scrisă ca urmare a experienţei revelatorii pe care a trăit-o la cenaclul de cârnaţi din comuna cu acelaşi nume.

Pe lângă contribuţia esenţială a lui Pleşu, catalogul Kaufland ia în calcul introducerea a două integrame noi pe ultima pagină, asigurându-şi astfel hegemonia pe o piaţă culturală extrem de dinamică.

Suma pentru care catalogul Kaufland l-a braconat pe Pleşu de la Dilema nu a fost dezvăluită. "Circulă zvonul că ar fi o sumă de peste şase zerouri. Nu lei, nici euro, doar calorii", a comentat nea Marcel, proprietarul unei măcelării din centrul Capitalei.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 29.05.2020 12:27 Social

National Cinematografic