Angajaţi ai Facebook, sancţionaţi că nu stau destul pe Facebook în timpul programului

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, nu vrea să mai audă de angajaţi care stau degeaba în timpul programului. El a cerut expres ca salariaţii companiei să se pună pe treabă şi să-şi actualizeze statusul de pe Facebook, să posteze clipuri haioase şi sa facă teste care îţi spun ce naţionalitate europeană ţi s-ar potrivi, că doar de aia primesc atâţia bani.

Tot mai mulţi angajaţi ai site-ului de socializare au devenit neproductivi, din cauza numeroaselor tentaţii care se găsesc pe internet. În loc să uploadeze fotografii din concediu şi să-şi caute colegii din şcoala generală, ei preferă să citeasca tot felul de sinteze din The Economist şi cronici de carte din The New Yorker, care nu le folosesc la nimic.

Mark Zuckerberg: “Pe vremuri, chiar se muncea, nu existau atâtea tentaţii. Acum, lumea pierde o grămadă de timp cu prostiile de pe net. Vă spun eu, internetul ne face un mare deserviciu nouă, companiilor. Nici nu vreau să mă gândesc cât înseamnă asta în bani.”

Zuckerberg a mai spus că vrea să le taie angajaţilor accesul la net.

„Gata, de săptămâna viitoare îi pun să lucreze pe calculatoare cu lămpi şi pe maşini de scris, ca la începuturile companiei noastre. Atunci cum de se putea şi acum nu se mai poate?”

Scris de TNR
27 ianuarie 2011 16:01

Alte articole

Vezi mai mult