Angajaţii Adevărul, păcăliţi de vrăjitoare că-şi vor primi salariile pe 20 februarie!

Surpriză neplăcută pentru angajaţii Adevărul Holding care au vrut să afle când este ziua de salariu! Deoarece nu au putut afla nicio informaţie în acest sens din trustul în care lucrează, ei au apelat la faimoasele vrăjitoare Melissa şi Vanessa, care le-au ghicit că pe 20 februarie îşi vor lua sigur leafa. Spre marea lor surprindere, predicţia nu s-a îndeplinit, astfel că oamenii au apelat acum la Poliţie pentru a le aresta pe escroace.

„Aşa ceva este de neconceput”, spune G. C., redactor-şef la Adevărul, care a insistat să nu i se dea numele. „Oamenii le-au dat acestor vrăjitoare şi ultimii lor bani, din salariul primit prin noiembrie 2010, iar hoaţele astea nu le-au oferit decât amăgiri. I-au minţit, de pildă, că văd în globul de cristal pe Patriciu cu mulţi bani în mână. Ce fel de persoană trebuie să fii ca să minţi în halul ăsta?”

Vrăjitoarele se apără însă, spunând că singura lor vină e că le-au oferit angajaţilor Adevărul Holding câteva clipe de fericire. „Nu e vina noastră că au salariile legate. Ce să mai zic de faptul că am încercat să le ghicesc în cărţile de muncă şi mi s-a arătat totul negru”, se justifică vrăjitoarea Melissa. „Oricum, credeţi-mă că nu vreţi să ştiţi ce am văzut cu adevărat în globul de cristal în legătură cu lefurile lor.”

Scris de TNR
21 februarie 2012 13:02

Alte articole

Vezi mai mult