Noi și noi amănunte scandaloase ies la iveală despre patronul Hexi Pharma. Angații acestuia spun că Dan Condrea avea o adevărată obsesie pentru diluat, nici un produs din fabrică nescăpând de această procedură. Condrea chiar are câțiva chimiști angajați strict pentru asta, ca să dilueze absolut orice produs lichid.

condrea_dozator_de_apa.jpg ”Nimic nu scăpa de diluare”, spune un angajat Hexi Pharma. ”Condrea e atât de scârțar încât dilua până și apa, dacă vă vine să credeți. O dilua cu aer, pe care îl lua gratuit pe un offshore din Cipru și îl vindea apoi către Hexi Pharma cu 10 euro pe m³. Omul pur și simplu e obsedat de bani, nu-l interesează nimic altceva.”

De asemenea, angajaților le era interzis să-și aducă mâncare de acasă, fiind obligați să comande printr-un offshore din Cipru, controlat tot de Dan Condrea. ”Și, bineînțeles, orice fel de mâncare comandai,  acesta îți venea diluat, dar umflat la preț”, acuză un angajat. ”Ciorbele, piure-ul, sosurile, absolut totul era diluat cu până la 90% apă. Era diluată până și caserola în care îți venea mâncarea.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 04.05.2016 15:14 Social

National Cinematografic