Angajații Hexi Pharma spun că Dan Condrea e atât de scârțar încât dilua până și apa de la dozator

Noi și noi amănunte scandaloase ies la iveală despre patronul Hexi Pharma. Angații acestuia spun că Dan Condrea avea o adevărată obsesie pentru diluat, nici un produs din fabrică nescăpând de această procedură. Condrea chiar are câțiva chimiști angajați strict pentru asta, ca să dilueze absolut orice produs lichid.

”Nimic nu scăpa de diluare”, spune un angajat Hexi Pharma. ”Condrea e atât de scârțar încât dilua până și apa, dacă vă vine să credeți. O dilua cu aer, pe care îl lua gratuit pe un offshore din Cipru și îl vindea apoi către Hexi Pharma cu 10 euro pe m³. Omul pur și simplu e obsedat de bani, nu-l interesează nimic altceva.”

De asemenea, angajaților le era interzis să-și aducă mâncare de acasă, fiind obligați să comande printr-un offshore din Cipru, controlat tot de Dan Condrea. ”Și, bineînțeles, orice fel de mâncare comandai, acesta îți venea diluat, dar umflat la preț”, acuză un angajat. ”Ciorbele, piure-ul, sosurile, absolut totul era diluat cu până la 90% apă. Era diluată până și caserola în care îți venea mâncarea.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
4 mai 2016 13:05
Citește mai mult despre: Condrea Hexi Pharma

Alte articole

Vezi mai mult