Măsuri sporite de siguranță în supermarketurile din România. La Kaufland angajații sunt cazați în incintă, ca să nu se contamineze, și pot ieși doar ca să plimbe șoarecele magazinului. Acesta e bulversat de cât de mult îl iubesc acum angajații, în condițiile în care acum o lună îl alergau toți cu mătura pe la raionul de brânză, ca să-l dea afară.

soarecelaplimbare.jpg

Șoarecele s-a șmecherit și nu acceptă să i se pună lesa decât dacă i se dă o roată de cașcaval. Cu unii angajați refuză să iasă indiferent de recompense. Există deja teoria că îi simte pe cei infectați și nu vrea să se molipsească, sau pur și simplu nu le place mirosul lor.

Șoarele e scos la plimbare de 50-60 de ori pe zi, angajații profitând de plimbare ca să bage și o țigare. În magazine s-au făcut tabele cu orarul de plimbat șoricuțul și deja s-au făcut niște înțelegeri: ”lasă-mă să-l plimb eu acum și te las să-l plimbi tu de Paști pe tura mea”, spune Marcel, șef de magazin.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 03.04.2020 18:02 Social

National Cinematografic