Aniversare în ProTV. Se împlinesc 20 de ani de când Mihai Dedu le fură mâncarea colegilor

Unul din veteranii stației ProTV, Mihai Dedu, sărbătorește astăzi un moment important în activitatea sa profesională. Venit la ProTV chiar de la început, când încă avea sub 100 de kilograme, Dedu împlinește astăzi 20 de ani de când fură senvișurile colegilor de muncă.

„Mi-aduc aminte și acum de primele zile ale televiziunii, când încă aveam încredere unul într-altul. Când nu știam că Dedu fură mâncarea din frigider și că Busu este, într-adevăr, un domn care dormea în tomberonul de-afară nu un actor care interpreta acest rol”, povestește cu nostalgie Neti Sandu. Și Mihai Dedu își amintește cu plăcere de acele vremuri. „Pe-atunci nu se puneau lacăte pe frigiderele colegilor, era totul la liber”. „Multă lume m-a întrebat cum reușesc să-mi mențin silueta. Le spun de fiecare dată același lucru: mi-a furat Mihai Dedu pachețelul de prânz”, a povestit și Andreea Esca.

De-a lungul carierei sale prezentatorul ProTV a mâncat 480.000 de caserole cu mâncare de acasă, 270.000 de sanvișuri, 174.000 de salate de boeuf și două coprezentatoare. „Cu timpul a devenit tot mai greu să sparg frigiderele, așa că am avut nevoie de mai multe calorii. Acum pot desface și ușile unui tir în mers”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

17 august 2017 11:08
Citește mai mult despre: mancare Mihai Dedu ProTV

Alte articole

Vezi mai mult