Anul acesta, Naşterea Domnului ar putea avea loc în apă, la o clinică din Israel

Drumul lung, condiţiile precare din peştera-staul, dar şi ieslea deloc comodă au determinat-o pe Maica Domnului să opteze anul acesta pentru o naştere ceva mai uşoară, la o clinică din Israel, unde va naşte în apă.

„Iosif mă sprijină, va putea fi alături de mine, nu va mai di obligat să ţină animalele la distanţă cât nasc eu cu ciobanii, cum eram obişnuiţi până acum”, spune Maria, extrem de fericită.

Şi Iosif este mulţumit de alegere: „O să aibă rezerva ei, n-o să mai sufle măgarii pe Prunc ca să-l încălzească. A mai progresat lumea, există incubatoare. Sigur, mă costă foarte mult, dar măcar n-o să se mai holbeze toţi măscăricii la nevastă-mea când scoate fătul”, spune încântat Iosif.

În plus, clinica din Israel este dotată cu cea mai modernă aparatură medicală, în preţul naşterii intrând şi un test de paternitate.

„Sigur, în cazul lor nu cred că vor fi surprize, dar nu se ştie niciodată”, spune neonatologul Solomon Goldstein-Steinberg, cu care va naşte Maria anul acesta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
24 decembrie 2013 11:12

Alte articole

Vezi mai mult