Anul acesta PSD a trimis observatori la BAC. Elevii care fraudează cel mai bine, invitaţi să intre în partid

Ai de gând să copiezi la BAC? Excelent! Anul acesta, elevii de clasa a 12-a care dau BAC-ul au o şansă uriaşă. PSD a trimis observatori în aproape toate liceele din ţară şi elevii care copiază cel mai bine şi mai creativ vor primi mult râvnitul carnet de membru, care le oferă acces la mult mai mulţi bani decât ar aduna ei într-o carieră cinstită.

“E ca şi cum te-ai angaja imediat după BAC. Sari peste facultate, pentru că oricum la facultate înveţi numai tâmpenii. Alta e când faci un curs de abuz în serviciu cu domnul Dragnea, sau stai o zi cu Olguţa Vasilescu, să vezi cum se fură la primărie şi la minister. Înveţi chestii utile, nu cum să faci bilanţuri, pe alea le pot face sclavii, fraierii care nu au ambiţie să copieze la BAC. În România e nevoie de iniţiativă, adică de tupeu. Altfel nu te descurci în viaţă”, explică Victor T, elev.

În cazul în care toţi elevii din sală copiază, observatorii PSD vor face o departajare după criterii simple. Sunt invitaţi în partid elevii care în timpul BAC-ului fură telefoane sau bani de la colegi sau chiar de la profesori. “Pepiniera de cadre PSD trebuie împrospătată. Ne trebuie hoţi tineri, pe care să-i pregătim pentru guvernările viitorului”, a spus Liviu Dragnea, liderul PSD condamnat penal definitiv.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
13 iunie 2017 11:25
Citește mai mult despre: BAC copiat furt PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult