Anul acesta, românii au trimis în țară 3 miliarde de euro sub formă de biciclete

Deși plecați de ani buni din țara care i-a dezamăgit pe toate planurile, românii din diaspora continuă să susțină economia românească trimițând importante sume de bani în țară, dar și produse. Anul acesta cel mai poular produs au fost bicicletele, românii trimițând sute de mii de astfel de dispozitive, precum și piese de schimb pentru ele.

„Există un dublu impact asupra economiei. Pe de o parte se introduc în țară cantități importante de metal și mase plastice prelucrate iar pe de altă parte românii nu mai cheltuie banii pe produsele multinaționalelor care scot banii din țară ci îi dau altor români muncitori, la fel ca ei. Care trimit, mai departe, acești bani înapoi în țară și crește PIB-ul”, a explicat un viceguvernator BNR.

Unii români din diaspora au trimis chiar și biciclete „pentru piese” de la care lipsea, de exemplu, roata din față sau șaua. Alții au fost mai generoși și au trimis modele full-option, cu sistem atifurt și o bucată de rastel pentru sprijinit bicicleta.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ef
2 noiembrie 2016 13:11
Citește mai mult despre: biciclete romani

Alte articole

Vezi mai mult